Hvenegaard
Gerritsgade 36
5700 Svendborg
Tlf.: 62211827

Uge 16

1 kg farsbrød
4 stk. fyldte koteletter
600 g hakket skinkekød
1,2 kg grydesteg af ungkvæg
750 g skinkegyros

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 17

600 g skinkekød i tern
8 stk. pandepølser
600 g hakket kalve- og skinkekød
750 g oksekødspande (med grøntsager)
1,2 kg krydderskinke

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 18

600 g oksekød i tern
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. forårskrebinetter (med tomat og feta)
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)
4-6 stk. pølser

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 19

1 stk. landkylling
6 stk. fadkoteletter
4 stk. hakkebøffer (med krydderkant)
1,2 kg farseret ribbenssteg
4 stk. skinke gordon bleu

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 20

4 stk. kyllingespyd
4 stk. koteletter (græskmarinerede)
1,2 kg ølmarineret oksesteg
700 g skinkegryde med pølser
600 g hakket oksekød

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 21

6 stk. benløse fugle
4 stk. Hawaiikoteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
1 stk. svinemørbrad

DKK 349,00

Download opskrifter