Hvenegaard
Gerritsgade 36
5700 Svendborg
Tlf.: 62211827

Weekendfristelser

Uge 12

Oksesteak med salat af gulerødder, porrer, springløg, agurk, og tomat vendt med krydderurteolie. Kartofler med skræl tilsat sennep, creme fraiche, løg, bacon og krydderurter. Hertil sauce med portvin og svampe.

Uge 13

PÅSKE

Uge 14

Confiteret kalvebryst med salat af broccoli, friske æbler og selleri vendt med ylette. Kartoffelrøsti af revet kartoffel, gulerødder og persille. Hertil kalveskysauce.

Uge 15

Braiserede svinekæber, serveret i sauce med gulerødder, løg og svampe. Salat med romanesco, blomkål, springløg, mandler og krydderurtevinaigrette. Bagt kartoffelmos med gulerødder, porrer og løg.

Uge 16

Krondyrsteg med salat af hvidkål, porrer, æbler og hasselnødder. Smørconfitede kartofler med timian, hvidløg og rosmarin. Sauce på vildtskyen med gulerødder, løg og æbler.

Uge 17

Grillet majskylling med salat af sommerkål, gulerødder, tomater, majs, og springløg, vendt med citron og fløde. Asparges svøbt i bacon. Små, ristede kartofler med ramsløgspesto. Hertil urtedressing.

Uge 18

Lammeculotte fyldt med hvidløg og porrer. Tzatziki med græsk yoghurt, hvidløg og agurk. Kartoffelgratin med tomater, springløg og parmesan. Hertil sauce med hvidløg og porrer.