Hvenegaard
Gerritsgade 36
5700 Svendborg
Tlf.: 62211827

Uge 21

600 g hakket kalv og flæsk
8 stk. svinekæber
4 stk. koteletter
800 g roastbeef
800 g mørbradgryde

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 22

600 g hakket oksekød
750 g flæsk i skiver
750 g vildtpande
1 stk. røget skinke
4 stk. fyldte kyllingebryst

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 23

600 g hakket magert oksekød
4 stk. marinerede kyllingefileter
4 stk. grøntsagsfyldte svinekoteletter
800 g forloren hare
800 g skinkepande

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 24

800 g boeuf bourguignon
800 g hamburgerryg
600 g hakket svinekød
1 stk. svinemørbrad
4 stk. skinkeschnitzler

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 25

600 g hakket oksekød
1 kg røget ribbensteg
4 stk. fyldte kyllingebryst
800 g gryderet
4 stk. krebinetter

DKK 349,00

Download opskrifter

Uge 26

800 g medister
4 stk. skinke cordon bleu
1 pk. pølser
600 g oksekød i strimler
1 stk. forloren hare

DKK 349,00

Download opskrifter